Wonder Woman, Batman og Aquaman: Ny trailer til ’Justice League’ er spækket med superhelte

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man hører til den kategori af folk, der bare kan ikke kan få superhelte nok i samme film, lader det til, at den kommende ’Justice League’ kan stille sulten.

I hvert fald at dømme ud fra den nye trailer. Her optræder Ben Affleck som sædvanligt sammenbidt Batman og han får selskab af sine kolleger fra ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’, nemlig Superman i skikkelse af Henry Cavill og Wonder Woman (Gal Gadot), der allerede er planlagt til at få sin egen film i 2017.

Jason Momoa (Khal Drago i ’Game of Thrones’) optræder også som ondt skulende og hårdt drikkende Aquaman ligesom The Flash også kan ses, når han sætter Batman på plads – for derefter at indrømme, at han mangler venner.

Derudover er der kendte bifigurer som Lex Luther (fra Superman) og Alfred og politikommissær Gordon (begge fra Batman) på rollelisten.

Instruktør er Zach Snyder, og han instruerede også ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’, der både fik dårlige anmeldelser og heller ikke solgte så godt som håbet. Så det skal blive spændende at se, om han har mere held i sprøjten, når han doubler down og smider flere superhelte i gryden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af