Netflix’ ‘A Series of Unfortunate Events’ præsenterer Neil Patrick Harris som Count Olaf

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er 12 år siden, at Baudelaire-børnene gjorde deres første indtog på det store lærred, og for to år siden opkøbte Netflix så tv-serierettighederne, så vi snart kan opleve ‘A Series of Unfortunate Events’ fra sofaen.

Her møder vi den berygtede grev Olaf, der med falsk barmhjertighed tager de tre forældreløse Baudelaire-børn – Violet, Sunny og Klaus – til sig i håb om at tilegne sig den kæmpemæssige arv, deres forældre har efterladt dem.

Neil Patrick Harris tager over for Jim Carrey – der var grev Olaf i spillefilmen – og selvom Harris blide stemme måske kan hive en lidt ud af uhyggen, ser grev Olaf stadig lige så ubehagelig ud, som Daniel Handlers bøger beskrev ham.

På rollelisten er også Patrick Warbuton (‘Ted’) som Lemony Snicket, mens Malina Weissman (‘Difficult People’) og Louis Hynes (‘Barbarians Rising’) spiller Violet og Klaus Baudelaire. Serien er skabt af Mark Hudis, der også var medforfatter på ‘True Blood’ og ‘That ’70s Show’ – en blanding, der ikke er hel skæv i forhold til at skulle ramme bøgernes både dystre og humoristiske tone.

‘A Series of Unfortunate Events’ har premiere på Netflix den 13. januar, 2017.

Læs også: Netflix-serien ‘Lemony Snickets’ A Series of Unfortunate Events’ har fået sin første veloplagte teaser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af