Apple opruster med ny serie fra duoen bag ‘The Big Sick’ – se traileren til ‘Little America’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med det temmelig alvorlige MeToo-drama ‘The Morning Show’ og den creepy seriebaby fra M. Night Shyamalans ‘Servant’ er der ikke meget at decideret fornøje sig med på Apples stadig nye streamingtjeneste. Men med den kommende ’Little America’ bliver stemningen muligvis løftet lidt.

Serien fortæller i otte afsnit historier om forskellige immigranters sjove, hjertevarme og udfordrende oplevelser i USA. Historierne er baseret på virkelige beretninger, der har været udgivet i Epic Magazine.

Med titlen ‘Little America’ er der netop fokus på hverdagens mindre og oversete historier. Fans af den romantiske komedie ’The Big Sick’ kan godt glæde sig, da det er samme manuskriptduo, parret Emily Gordon og ’Silicon Valley’s Kumail Nanjiani, der er hovedforfattere, sammen med Alan Yang, der var medforfatter på ’Master of None’ sammen med Aziz Ansari.

Man kan blandt andet se frem til et afsnit om en 12-årig dreng, der alene må passe familiens hotel i Utah, da hans familie bliver deporteret til Indien, og om en udokumenteret mexicansk teenager, der spiller squash på konkurrenceplan.

Amazon-serien ’Modern Love’ fra efteråret var ligeledes en antologiserie baseret på stemmer fra virkeligheden, men blev her på sitet kritiseret for ikke give et mangfoldigt nok indtryk af newrorker-tilværelsen. Muligvis kan ’Little America’ tjene det formål bedre.

‘Little America’ kan ses på Apple TV+ fra 17. januar. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af