Lanceringen af årets mest mystiske PlayStation-spil er gået fuldstændig i vasken

Lanceringen af årets mest mystiske PlayStation-spil er gået fuldstændig i vasken
Billede fra 'Abandoned'. (Foto: PR)

Få spil har været mere diskuteret i 2021 end ‘Abandoned’, et gyser- og overlevelsesspil fra udvikleren Blue Box Game Studios.

Spillet blev annonceret tidligere i år med en mystisk trailer, og siden da har internettet spekuleret i, om hvad ‘Abandoned’ faktisk er.

Forløsningen skulle være kommet tirsdag aften med en lancering af en app på PlayStation 5, men da det hele skulle være klar kl. 21, skete der absolut ingenting.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Appen, der kaldes ‘Realtime Experience’ skulle tilsyneladende inkludere trailers, demoer og live events fra spillet, men det må vi altså vente med.

Ifølge Blue Box skyldes det et teknisk problem, som de lige nu arbejder på at løse. Det skriver de i flere opdateringer på Twitter.

Spørgsmålet er bare, at hvis lanceringen virkelig skulle bestå af en trailer (eller en live stream) i selve appen, hvorfor bruger Blue Box så ikke bare YouTube eller Twitch som en midlertidig løsning?

Den mislykkede lancering har smidt ekstra benzin på bålet i diskussionen om, at ‘Abandoned’ slet ikke er, hvad det udgiver sig for at være, men derimod er viral marketing for et nyt udspil i den legendariske gyserserie ‘Silent Hill’.

Flere teorier på tværs af internettet er desuden overbeviste om, at auteur Hideo Kojima, som senest stod bag PlayStation-spillet ‘Death Stranding’ med Mads Mikkelsen, er involveret i projektet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af