En af de mest ikoniske spil-gyserserier vender tilbage på onsdag

En af de mest ikoniske spil-gyserserier vender tilbage på onsdag
'Silent Hill'. (Foto: Konami)

‘Silent Hill’ gør comeback.

Så kort kan den glædelige besked fra Konami leveres, efter de på Twitter har bekræftet, at en af de mest legendariske gyserserier endelig vender tilbage.

Det sker på onsdag, den 19. oktober, hvor de seneste detaljer om seriens fremtid bliver afsløret kl. 23:00 dansk tid.

Det vides ikke helt præcist, hvad vi kan forvente af kommende udspil fra serien, som har holdt pause siden ‘Silent Hill: Downpour’, der udkom i 2012.

Der er dog masser at rygter at tage fat på. Således spekuleres der i et remake af ‘Silent Hill 2’, serien (og spilhistoriens) måske mest ikoniske gyserspil.

Projektet skulle, ifølge Eurogamer, allerede være undervejs fra spilstudiet Blooper Team, som har solid erfaring med horror i form af ‘Layers of Fear’.

Samtidig talte filminstruktør Christophe Gans, som stod bag filmatiseringen af ‘Silent Hill, tidligere i oktober tilsyneladende over sig, da han afslørede, at flere spil var på vej i franchisen.

Her nævnte han »flere spil« fra »flere udviklere«, skriver Bloody Disgusting, og hvis dét holder, kan tyder det altså på, at onsdag byder på adskillige nyheder – og måske endda endnu en film fra Gans selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af