Ved du, hvorfor Kim Kardashian indtager ny magasinforside i et velour joggingsæt?

I starten af 00’erne oplevede Juicy Couture den slags opmærksomhed, som de fleste brands drømmer om. Popstjernerne stod næsten i kø for at gå i deres velourjoggingtøj. Britney Spears, Jennifer Lopez og Mariah Carey var bare nogle af dem.

Som så meget andet forsvandt brandet lidt i glemslen igen – indtil i år i hvert fald. Meget tyder nemlig på, at brandets velourfetisch er ved at sprede sig i modebranchen, og nu har Kim Kardashian altså givet hypen et pænt skub. På en af hendes to nye Wonderland-forsider optræder hun nemlig i et pink Juicy Couture-joggingsæt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men Juicy Couture-genfødslen fik faktisk sin første seriøse modeblåstempling tidligere i år, da Vetements havde mærket med i sit samarbejdsekstravaganza af en kollektion, hvor Denma Gvasalia blandt andet gav sit bud på Juicy Couture-joggingsættet anno 2016.

Vetements’ bud på et Juicy Couture-joggingsæt
Vetements’ bud på et Juicy Couture-joggingsæt

Det var det amerikanske brand, der faktisk var ved at dreje nøglen om for et par år siden, naturligvis ikke sene til at udnytte, og med hashtagget #trackisback rullede Juicy Couture en ny kampagne ud med fokus på netop joggingsættet. Og det er altså et af dem, Kim Kardashian har på på Wonderland-forsiden.

Du kan selv få fingre i et HER.

Læs også: Vetements redefinerede haute couturen i Paris – 18 collabs i samme kollektion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af