Fem mandlige Instagram-profiler med klassisk herremode, du skal følge

Instagram er fyldt med inspiration til alt hvad hjertet begærer. Mode er især godt repræsenteret, men det kan være et virvar at finde rundt i de mange profiler. Vi har vi fundet fem mænd, der excellerer i klassisk herremode, som du bør følge, hvis du er til den rene, skandinaviske stil.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A spring look from @harrods #anatomyofstyle for #harrodsman. Jacket: @wooyoungmiofficial Shorts: @rickowensonline

Et opslag delt af Nickelson Wooster (@nickwooster) den

1. Nickelson Wooster – @nickwooster

Amerikanske Nick Wooster er grand old fox i modebranchen og fik for alvor streetsyle-fotografernes opmærksomhed for et par år siden, hvor han til modebegivenheder verden over skabte opsigt med sin atypiske og selvsikre stil. Med tiden er der blevet færre og færre print og farver, men sansen for de klassiske herre-essentials, tilføjet lidt attitude, beviser, at god stil ingen alder har.

Følg ham hvis du kan lide Hugo Boss, Han Kjøbenhavn og Selected Homme


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?

Et opslag delt af Makai Beaumont (@makxai) den

2. Makai Beaumont – @makxai

Makai Beaumont instagrammer primært fra Sydney i Australien, hvor han bor – han er dog oprindeligt fra New Zealand. Med sit personlige take på sport- og streetwear og laid back attitude kaster Makai sig ud i en løs fortolkning af normcore anno 2017. Printede t-shirts, mønstre og en solid sneaker-samling dominerer garderoben, som er et cool miks af high end og high street.

Følg ham hvis du kan lide Stussy, Adidas og Wood Wood


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

ITS FRIDAY BITCHES #tapforcredits Photo @eduardo_miera

Et opslag delt af Pelayo Díaz (@princepelayo) den

3. Pelayo Díaz – @princepelayo

Spanske Pelayo Díaz er med næsten en million følgere en af de største, mandlige influencere, når det gælder mode. Bloggeren og TV-værtens stil bærer præg af en forkærlighed for high end brands og klassiske items. Skjorte eller t-shirt, hullede jeans, hvide sokker og et par lave Doctor Martens udgør hans go-to look, og det holder hele vejen.

Følg ham hvis du kan lide Fred Perry, Calvin Klein og Gant Rugger


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Walking along these beautiful beaches of my hometown

Et opslag delt af Fredrik Risvik (@fredrikrisvik) den

4. Fredrik Risvik – @fredrikrisvik

Fredrik Risvik fra Norge har skabt et lyst og skandinavisk univers på sin Instagram-profil, og det er helt i tråd med hans tøjstil. Med monokrome farver, klassiske snit og minimalistiske sneakers viser han, hvor lidt der skal til for at få en skarp og tidløs stil. Og at man som mand bestemt ikke behøver være bange for de lyserøde nuancer.

Følg ham hvis du kan lide A.P.C., Acne og Common Projects


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Août 2016

Et opslag delt af Samy Portejoie (@samyportejoie) den

5. Samy Portejoie – @samyportejoie

Samy Portejoie holder til i Paris, hvor han dyrker en simpel og cool stil. Med oversized silhuetter og atypiske snit bliver hans personlige stil spændende og dynamisk. Selvom udtrykket overordnet er enkelt og farverne primært er sorte og grå, er det bestem ikke kedeligt at følge ham.

Følg ham hvis du kan lide Norse Projects og Weekday

Læs også: Street style: Henrik Vibskov lancerede samarbejde med Stutterheim

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af