Ryan Gosling og SNL laver grin med modens diversitetsfokus – med Wokes-jeans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du har nok lagt mærke til, at diversitet fylder meget i moden i dag – fra etnisk mangfoldige catwalks til unisex-kollektioner og kropspositive brands. Moden er – i hvert fald på overfladen – blevet mere inkluderende.

Med kritiske briller kan det hele dog hurtigt blive meget frelst og politiskkorrekt på den måde, hvor det er svært ikke at tænke, at en masse kommercielle brands blot udnytter tidens varme emne.

Og det er netop det, Saturday Night Live-crewet udstillede i weekenden, da Ryan Gosling lagde vejen forbi som vært. I en falsk kampagne reklamerede han sammen med Kate McKinnon, Leslie Jones, Pete Davidson og Kenan Thompson for Levi’s nye jeans, Wokes.

»Størrelsesløse, stilneutrale, gender non-conforming denim til en generation, der trodser mærkater«, som annoncen proklamerer.

Videoen inkluderer også et målebånd, hvor der står ‘size doesn’t matter’, hvilket vækker minder om det særlige målebånd, som undertøjsmærket Neon Moon har lavet.

»De passer alle, fordi de passer ingen«, laver annoncen også grin – alt bliver selvfølgelig skrevet med hashtags.

Og selvfølgelig kommer de ikke i nogen særlige farve, men i greb. »Det er en håndfuld af farver, hvor ingen er dominerende«.

Og så kommer jeansene selvfølgelig med Uni-Fly, en lynlås, der går 180 grader fra front til bagdel.

»Mine jeans lader mig bestemme, hvordan jeg går på toilettet. Gør dine?«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ja, det er guldkorn på guldkorn. Og med tanke på, at Saturday Night Live allerede i 2003 lavede en reklame for mom jeans, som de senere år har været ultrapopulære, så er det måske kun et spørgsmål om tid, før du går i Wokes.

Læs også: Dansk bureau signer model med hijab: »Det her er så nyt og banebrydende for os«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af