Chris Brown laver ‘This b!tch lyin’-t-shirts efter voldtægtsanklagerne i Paris

Chris Brown laver ‘This b!tch lyin’-t-shirts efter voldtægtsanklagerne i Paris
Chris Brown på scenen i 2018 (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I sidste uge blev Chris Brown anholdt i Paris, anklaget for at have deltaget i en voldtægt af en lokal kvinde. Han blev dog sluppet fri igen dagen efter, da der eftersigende ikke kunne bygges en sag imod ham.

Det resulterede i en hurtig, nu slettet Instagram-post fra Brown, hvor han blandt andet skrev »This B!tch Lyin’«. Og mens man måske kan sætte sig ind i hans frustration, hvis der var tale om falske, ubegrundede anklager, så virker hans seneste påfund alligevel en anelse unødvendigt.

Nu har Black Pyramid, tøjmærket som Chris Brown er medejer af og eftersigende kreative sparringspartner for, nemlig lavet en t-shirt med netop det udsagn påtrykt. Ikke alene er det en vild markering fra en mand, der trods alt stadig er mest kendt for at tæve sin ekskæreste Rihanna, det er også et ærgerligt statement i en tid, hvor flere (oftest kvindelige) ofre har fundet modet til at tale ud imod deres overfaldsmænd.

Men faktisk er det ikke første gang, at Brown laver den slags numre. T-shirten er nemlig en slags fransk versionering af en t-shirt, som Black Pyramid lavede i 2016, da den famøse musiker var anklaget for at have truet modellen Baylee Curran med en pistol.

Fra Black Pyramid-webshoppen

Nu har Black Pyramid sat både den gamle og nye t-shirt til salg i deres webshop. Lad os satse på, at de brænder inde med dem.

Læs også: Chris Brown løsladt – deler udtalelse om voldtægtsanklagerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af