Amazon forlænger hitserie – og lancerer fem nye

Amazon forlænger hitserie – og lancerer fem nye

Efter Amazon forlængede Golden Globe-vinderen ’Transparent’ med en ny sæson, er turen nu kommet til næste hitserie i rækken, ’Mozart in the Jungle’. Det uimodståeligt charmerende og forbløffende løsslupne take på den klassiske musiks inderkreds var et hit blandt Amazons brugere og er nu blevet fornyet med en endnu en sæson.

Roman Coppola, Jason Schwartzman og Paul Weitz er fortsat hovedforfattere på serien om sex, drugs og klassisk musik, mens Gael García Bernal, Lola Kirke, Saffron Burrows og Malcolm McDowell alle vender tilbage i deres roller.

Amazon har samtidig givet grønt lys til fem spritnye, originale serier ført an af ’The Man in The High Castle’, hvis pilot blev den mest sete, siden selskabet lancerede deres udviklingsprogram. Serien er baseret på Philip K. Dicks gruopvækkende ‘what if’-skildring af livet efter nazisternes sejr i Anden Verdenskrig.

De øvrige serier tæller ‘Mad Dogs’, en sorthumoristisk, timelang komedieserie, Amazons første dokumentarserie, ’The New Yorker Presents’ samt et par serier for de mindste, ’Just Add Magic’ og ’The Stinky & Dirty Show’.

Se et klip fra ’The Man in the High Castle’ herunder.

Læs også: ‘Mozart in the Jungle’ / Anmeldelse

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold