Trailer: Will Smith med lange fingre over for Margot Robbie i ‘Focus’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktører: Glenn Ficara, John Requa. Medvirkende: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, BD Wong, Gerald McRaney. Premiere 5. marts.

Tre trailer-tanker

1. Glenn Ficara og John Requa har tidligere stået bag de romantiske komedier ’I Love You Philip Morris’ og ’Crazy, Stupid, Love’, men instruktørerne foretager et radikalt kursskifte med ’Focus’, der nok fortsat dyrker overfladen, men gør det i heist-genrens rammer. Her har de allieret sig med Will Smith, der leder med lys og lygte efter en udvej fra det kunstneriske hul, han er landet i (‘After Earth’, host). Om rollen som langfingret charmør i ‘Focus’ giver ham den tiltrængte renæssance er dog tvivlsomt.

2. ’Focus’ centrerer sig om forholdet mellem Will Smiths con man og hans protegé Nicky (spillet af Margot Robbie fra ’The Wolf of Wall Street’), der indleder et intimt forhold, men må afbryde kontakten, da følelserne begynder at komplicere deres virke i branchen for storstilede tyveknægte. Deres veje krydses dog på ny, og spørgsmålet er, hvem der narrer hvem? For som det lyder i Smiths grove generalisering, er der to typer mennesker i verden: Hammere og søm. Ikke just den fødte pædagog.

3. Traileren giver løfter om en seværdig heist-film rig på twists and turns og med et stilet ‘Oceans’-vibe i billeder og beklædninger. Spørgsmålet er, om filmen kan stå i distancen, så snart den cool facade nedbrydes, og sårbarheden spirer, for umiddelbart ligner universet ikke hjemstedet for nuancerede portrætter af komplekse menneskeskæbner. Det er dog muligt, at Ficara og Requas baggrund i den romantisk genre er en fordel – selv om ’Crazy, Stupid, Love’ nok kun gjorde et fåtal klogere på den menneskelige natur.

Læs også: Amy Schumer kæmper med kærligheden i Judd Apatows ‘Trainwreck’

Læs også: Bradley Cooper, Emma Stone og Rachel McAdams i følelsesladet trekantsdrama

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af