Fik sat sin skodanmeldelse på plakaten til Tom Hardy-film: Nu svarer anmelderen på marketingstuntet

Det vrimler med stjerner på plakaten til filmen ’Legend’, der har Tom Hardy i en dobbeltrolle som de storkriminelle tvillingebrødrene Ronnie og Reggie Kray.

Men selvom anmelderen Benjamin Lee fra The Guardian ikke just var begejstret for Brian Helgelands gangsterfilm, fik han alligevel tildelt en plads i stjerneregnen.

»Tegneserieagtig« og »sølle« kaldte Lee blandt andet filmen, som han gav to ud af fem stjerner. Og netop de to stjerner kan man nu se lyse op mellem Tom Hardys to hoveder på plakaten nedenfor.

I et nyt blogindlæg udtrykker Benjamin Lee både sarkastisk beundring for de snedige marketingsfolk bag filmen, men han understreger samtidig, at den slags gradbøjninger af anmelderes ord og bedømmelser ikke er et særtilfælde.

Blandt andet nævner han David O. Russells udskældte komedie ‘Accidental Love’, der på bagsiden af sit canadiske cover satte anmelderen A.A. Dowd fra The A.V. Club i en forfejlet kontekst med citatet »en komisk genistreg«.

Forfejlet, fordi citatet i sin fulde længde lød således:

»For at være fair mod, hvem end der fik idéen om at genopfriske ‘Accidental Love’ fra de forliste lunser af ‘Nailed’ (filmens oprindelige titel, red.), så er der næppe nogen som helst grund til at tro, at den ideelle, uproblematiske version af materialet ville have været en komisk genistreg.«

‘Legend’ kan ses i de danske biografer fra 12. november.

Legend Tom Hardy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af