Ikke kun for børn: 10 filmperler, du skal gribe chancen og se under Buster Film Festival

Ikke kun for børn: 10 filmperler, du skal gribe chancen og se under Buster Film Festival

Buster. Navnet lyder børnevenligt, og det er ikke tilfældigt, for den københavnske filmfestival leverer for 15. år i træk filmoplevelser til børn og unge, når den skydes i gang fra på mandag og små to uger frem.

Buster er dog ikke kun for børn og barnlige sjæle. Der er også filmperler på programmet, som i den grad er for voksne, og som efter at have fået glimrende internationale anmeldere får dansk biografpremiere under festivalen. Tilmed koster billetterne på Buster blot 15 kroner!

Her er de film, du bør tjekke:

1. ’Diary of a Teenage Girl’

En ungsindig filmfestival som Buster byder naturligvis på en film om den svære, første gang – og i ’Diary of a Teenage Girl’ er det således 15-årig Minnies tur til at lære sin egen seksualitet at kende, da hun pludselig indleder en affære med sin mors 35-årige elsker (Alexander Skarsgård).

Filmen er instrueret af skuespilleren Marielle Heller, der her får sin debut bag kameraet, og blandt hjemlandets anmeldere har hun og ’Diary of a Teenage Girl’ høstet højlydt jubel for at behandle det svære emne med en frisk og naturlig tilgang, der maner til grin såvel som eftertanke.

Det er endnu uvist, om filmen får ordinær dansk premiere, så Buster kan vise sig at være den første og eneste mulighed for at se filmen i en biograf herhjemme.

Empire Bio – 18. september kl. 10

Grand Teatret – 22. september kl. 09:30

Køb billet HER.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold