Femisuperhelt, minoritetskomik og ridderblod: Alt, hvad du skal streame fra hjemmebiografen i november

November er mørk og trist. Til gengæld er der masser at grine af blandt de dugfriske streamingtitler.

1. ‘Master of None’

Aziz Ansari fik sit store gennembrud som den på én gang nuttede og oversmarte Tom Haverford i ‘Parks and Recreation’, og siden er han blevet en standup-komiker så populær, at han trækker fulde huse de allerstørste steder som Madison Square Garden i New York.

Nu har Ansari så fået sin egen Netflix-serie, som mere lægger sig i forlængelse af en serie som ‘Louie’ end netop ‘Parks and Recreation’. Den 32-årige komiker spiller en aspirerende skuespiller, Dev, der flakser rundt i New York, hvor han går til castings på diminutive roller, hænger ud med vennerne, har svært ved at finde ud af, hvad han skal have at spise, og diskuterer store emner som minoriteter og popkultur.

I birollerne ses Alan Yang, som også har været med til at skabe serien, samt undervurderede komikere som Eric Wareheim og H. Jon Benjamin. ‘Parks and Recreation’-showrunner Mike Schur og Dave Becky (producer på ‘Louie’, ‘Broad City’ og ‘Difficult People’) er hovedfolkene bag tæppet, så Ansari er i gode hænder. Og serien har da også en skæv rytme og cinematisk feel, som løfter den over den gængse komedie.

Kan ses på Netflix fra 6. november.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue
Advertisement