Trailer: Zombier, vampyrer og aliens kolliderer i skrupskøre ‘Freaks of Nature’

Jep, overskriften er god nok: I den kommende sci-komedie ‘Freaks of Nature’ kæmper zombier, vampyrer og aliens en blodig kamp om verdensherredømmet, mens mennesker tager benene på nakken eller ryger joints på sidelinjen.

‘Freaks of Nature’ ligner umiddelbart en blanding af Robert Rodriguez’ ‘Planet Terror’, dommedagskomedien ‘This is the End’ og endnu et skrantende CGI-påfund af B-filmselskabet The Asylum, og i al sin ustyrlighed er det slet ikke utænkeligt, at filmen kan aftvinge et grin eller to – ikke mindst takket være sine komiske kræfter: Med på rollelisten er blandt andre Bob Odenkirk (‘Better Call Saul’), Patton Oswalt (‘Kongen af Queens’) og Keegan-Michael Key (‘Key & Peele’).

Oprindelig skulle filmen have været Jonah Hills instruktørdebut tilbage i 2012, men grundet skuespillerens karriere-kovending med sin Oscar-nominerede birolle i ‘Moneyball’ endte projektet i hænderne på den relativt ukendte Robbie Pickering. Om han har fået en god eller dårlig film ud af sine anstrengelser, er ud fra traileren svært at bedømme – men kedeligt ser det i hvert fald ikke ud.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold