DiCaprio, Oscar-film og danske perler: Det skal du se i biografen i januar

Oscar-uddelingen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder masser af højprofilerede titler i de danske biografer. Januar er således en forrygende filmmåned, hvor der er al mulig grund til at lune sig i biografens mørke.

1. ’The Hateful Eight’

2016 starter med et brag, når Tarantinos første film siden ’Django Unchained’ fra 2012 lander i biografen – udvalgte steder tilmed med en 70mm-kopi i instruktørens foretrukne klip, der er seks minutter længere end standardversionen.

Med ’The Hateful Eight’ fortsætter QT i vinter-western-sporet fra sin forrige film, men denne gang er der også både kammerspil og Agathe Christie-mysterium i genremikset, og så kan man vist roligt regne med, at Tarantino går blodigt amok i filmens anden halvdel.

Castet er som altid hos texaneren brillant med Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Walton Goggins, Demián Bechir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern og Channing Tatum som de prominente mandlige islæt. Højst forventninger er der dog til Jennifer Jason Leigh, der efter sigende leverer en forrygende karriereopblomstring.

Premiere 7. januar.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold