Se den nye trailer til den voldelige ‘Triple 9’ med et af årets vildeste casts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I oktober fik vi første trailer for John Hillcoats nye film, ‘Triple 9’, og det var en blodig omgang med afskårne hoveder og en masse eksplosioner og skududvekslinger.

‘Triple 9’ tegner således til at lægge sig i forlængelse af Hillcoats tidligere projekter, ‘The Proposition’, ‘The Road’ og ‘Lawless’, som allesammen var rige på voldsudgydelser. Til hans nye film har Hillcoat så samlet et imponerende cast.

Filmen følger en gruppe kriminelle og korrupte politibetjente, som bliver afpresset af den russiske mafia. Den eneste måde at tilfredsstille mafiaen er at udføre et kompliceret heist, som involverer et mord på en ung urutineret politimand, der spilles af Casey Affleck. I den nye trailer får vi blandt andet forklaret, at 999 betyder officer down på politisprog.

Udover Affleck består rollelisten af navne som Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’), Kate Winslet, Woody Harrelson, Aaron Paul, Norman Reedus (‘The Walking Dead’) og Michael K. Williams (‘The Wire’).

Om det stjernespækkede cast kommer til at fungere i praksis, bliver spændende at følge. Det er endnu uvist, hvorvidt filmen kommer til de danske biografer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af