Se den uhyggelige trailer til ‘Amityville: The Awakening’ – Jennifer Jason Leigh køber hjemsøgt hus

‘Amityville: The Awakening’ er den 14. film i Amityville-serien, der startede helt tilbage i 1979 og var baseret på bogen ‘The Amityville Horror’.

Sponsoreret indhold
Sadisme og selvironi – Lars von Trier er tilbage
Matt Dillon brillerer som seriemorder i det kontroversielle nye Trier-værk: ‘The House That Jack Built’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film

Bogen tog sin inspiration fra en virkelig historie om en familie, der købte et hus i Amityville-kvarteret på Long Island i 1975. Husets tidligere ejer havde dræbt seks familiemedlemmer i huset det foregående år, og den nyligt indflyttede familie flyttede ud allerede efter 28 dage, fordi de mente at have oplevet paranormale hændelser i huset.

Handlingen i alle filmene i serien tager udgangspunkt i det hjemsøgte hus i Amityville. I ‘Amityville: The Awakening’ spiller Jason Jason Leigh (som er Oscar-nomineret for bedste kvindelige birolle for ‘The Hateful Eight’) en enlig mor, som har flyttet familien til Long Island for at få den bedst mulige behandling til sin søn, som ligger i koma. Datteren Belle (Bella Thorne) er ikke tilfreds med at flytte til en helt ny by, og snart begynder mærkværdige hændelser da også at ske i huset.

Alt imens hendes bror mirakuløst bliver rask, bliver Belles mareridt mere og mere rædselsfulde. Hun begynder snart at mistænke sin mor for at holde noget skjult og finder ikke længe efter ud af, at familien er flyttet ind i det berygtede Amityville-hus.

Filmen, hvis danske premiere er uvis, har været igennem en del ændringer, herunder en ny titel. Den nye trailer er uhyggelig, men absolut ikke bleg for at gøre brug af klassiske horrorfilm-klicheer, og umiddelbart er det ikke svært at se, at produktionen har været plaget af udfordringer.

Advertisement