Se Miles Teller og Anna Kendrick i første trailer til ungdomskomedien ‘Get a Job’

I ‘Get a Job’ er Will (Miles Teller) og Jillian (Anna Kendrick) begge færdiguddannede fra college og klar til, at livet skal gå i gang med fast voksenjob og det hele. Men det er temmelig umuligt at få et job som ung, især ét der er lønnet. Lyder det bekendt?

På trods af aktualiteten har filmen ligget på hylden i snart fire år. Den var færdig, før Miles Teller for alvor slog igennem i ‘Whiplash’, og Anna Kendrick fik sin hovedrolle i ‘Pitch Perfect’. Men nu er den så omsider klar til biograferne, og første trailer er landet.

Instruktøren bag er Dylan Kidd, og ‘Get a Job’ er hans tredje spillefilm. Castet bliver suppleret af Bryan Cranston fra ‘Breaking Bad’, Marcia Gay Harden fra ‘Mystic River’ og endelig Christopher Mintz-Plasse, den legendariske McLovin fra ‘Superbad’.

Filmen har endnu ikke en dansk premieredato.

Annonce