Ricky Gervais og Eric Bana svindler igennem i ny trailer til ‘Special Correspondents’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Korrespondenter har det langt fra nemt. De er fanget i verdens brændpunkter med krig og hærgelse omkring sig. Well, eller også sidder de bare i en lejlighed i New York og skruer op for lyden af bomber og skrig, mens de bestiller take-away.

I Ricky Gervais‘Special Correspondents’ gør det sidstnævnte sig gældende, da Gervais og Eric Bana, i rollerne som Ian og Frank, lader, som om de befinder sig i Ecuador og rapporterer over radioen hjem til amerikanske nyhedsmedier. Hurtigt får de forviklet sig ind i en kidnapningsskandale, der stjæler hele landets opmærksomhed og hjerter – og tvinger dem til faktisk at rejse til Equador – mens Ians kone, en tilsyneladende veloplagt Vera Farmiga, malker berømmelsen hele vejen igennem.

America Ferrera (‘Ugly Betty’), Kelly Macdonald (‘Boardwalk Empire’) og Benjamin Bratt (‘Modern Family’) omkrandser de to svindlere i denne komedie, hvor mantraet lyder fake it ’till you make it. Vi glæder os til at se den, når den får premiere 29. april på Netflix.

Læs mere: David Brent fra ‘The Office’ gør comeback i filmen ‘Life on the Road’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af