Ben Affleck var »ekstremt trist« over modtagelsen af ‘Batman v Superman’ – indtager mere central rolle hos DC

Ben Affleck var »ekstremt trist« over modtagelsen af ‘Batman v Superman’ – indtager mere central rolle hos DC

Ben Afflecks triste ansigt tilsat Simon & Garfunkel blev et internethit i kølvandet på den beske modtagelse af ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’. Filmen skulle have været Afflecks comeback i hans elskede superheltegenre, hvor han fejlede så grumt som Daredevil i 2003, men i stedet blev den sablet ned, og Affleck kunne kun trøste sig med, at hans bud på Bruce Batman generelt blev taget godt imod.

At Affleck da også reelt har været bitter over forløbet med ‘Batman v Superman’, skriver det velinformerede superheltesite Birth.Movies.Birth nu.

»Min kilder har fortalt mig, at Ben Affleck var ekstremt trist over modtagelsen af ‘BvS’. Han følte sig ydmyget efter at have brugt så meget af pressetouren på at sige, hvor meget bedre denne film ville være end ‘Daredevil’«, fortæller sitets redaktør Devin Faraci.

Faraci kan også fortælle, at Affleck blev rasende over, at hans agent offentliggjorde, at han skulle instruere den kommende solo-Batman-film, da forhandlingerne stadig var i gang.

Forleden kom det frem, at Affleck træder ind som executive producer på den kommende ‘Justice League’-film (DC Comics’ svar på The Avengers), der instrueres af samme instruktør som på ‘Batman v Superman’, Zack Snyder. Efter sigende skal Affleck både bearbejde manuskriptet (selvom filmen allerede er under optagelse) og være med i postproduktionsprocessen. En meget aktiv rolle for Affleck.

»Dette træk ser ud til at hjælpe med at formilde Affleck, mens det også stækker Zack Snyder i en kontrollerende central position i ‘The DC Movieverse’«, siger Devin Faraci.

Det skal understreges, at alt dette er rygter baseret på anonyme kilder, men det er ikke svært at forestille sig, at Affleck er meget opsat på, at hans nye superhelteeventyr ikke ender som endnu en fiasko.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af