»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Det skal du streame i juni: En stærk seriemåned med roadies, trusse-imperier og O.J. Simpson mod folket

’Orange Is the New Black’ og ’Ray Donovan’ vender tilbage, og så lander flere serier, vi længe har efterspurgt, endelig på danske streamingtjenester.

1. ‘Orange Is the New Black’, sæson 4

Netflix’ komiske guldæg, de substantielle kvinderollers forkæmper og en af dramedyens fineste eksemplarer. ’Orange Is the New Black’s nye sæson er lige rundt om hjørnet, og store forventninger knytter sig til Jenji Kohans fjerde ombæring.

For efter en sløv første halvdel af tredje sæson kom historien om Litchfields kvindefængsel og dens indsatte tilbage på rette spor med menneskelige skæbner, nervepirrende magtkampe og benhårde burns en masse. I den kommende sæson spidser konflikterne formodentlig til, efterhånden som fængslet fyldes op med nye fanger og vagter, og Pipers ’brugte trusser’-imperium vokser.

’Orange Is the New Black’ er i øvrigt blevet fornyet med hele tre sæsoner af Netflix.

Premiere på Netflix 17. juni.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Advertisement