Se traileren til Duplass-brødrenes stjernebesatte bryllupskomedie ’Table 19’

Efter den vellykkede HBO-serie ’Togetherness’ fik kniven er det opløftende at se Duplass-brødrene tilbage på velkendt grund med ’Table 19’, endnu en dramedy, der tager temperaturen på det moderne forhold.

Filmen, som er skrevet af Mark og Jay Duplass og instrueret af Jeffrey Blitz (’Spellbound’), udfolder sig under et bryllup, hvor Anna Kendricks ex-kæreste bliver viet til hendes desperate fortrydelse. Men mon ikke, hun har kasseret den gamle flamme og fundet en ny, inden ceremonien er ovre.

Traileren smager af den romantiske komedies opbyggelighed, men kender vi Duplass-brødrene ret, drysser de nok en dosis malurt i bægeret, selv når Askepot-punktummet ligger lige for. I ’Togetherness’ har de i hvert fald vist, at de har et skarpt blik for det moderne kærlighedslivs kvaler krydret med et herligt tåkrummende tag om den akavede situationskomik.

Stephen Merchant (‘The Office’), Lisa Kudrow (‘Friends’), Tony Revolori (’The Grand Budapest Hotel’) og Craig Robinson (’This Is the End’, ‘Eastbound & Down’) og June Squibb (‘Nebraska’) er blandt Kendricks udstødte bordfæller ved ‘Table 19’.

Filmen har endnu ikke fået en dansk udgivelsesdato, men rammer de amerikanske biografer i starten af 2017.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.