’Suicide Squad’-instruktør forklarer Batmans rolle i filmen

’Suicide Squad’-instruktør forklarer Batmans rolle i filmen

PR-kampagnen for den kommende sommerblockbuster, ’Suicide Squad’, har centreret sig om Jared Letos Joker og skuespillerens anekdoter om ekstrem method acting på settet. Men superskurkens ærkefjende, Batman, optræder også i filmen.

I et interview med internetmediet Collider forklarer instruktør David Ayer, at Ben Afflecks maskerede hævner vil være mere rædselsvækkende end nogensinde før.

»Alle ’Batman’-filmene har set begivenhederne fra Batmans synsvinkel og understreget, at han er god. Han er helten i alle de film, vi har set«, siger Ayer. »Men hvis du kigger på Bruce Waynes motivation for at skabe Batman, var hans idé at terrorisere kriminelle. Det er en form for psykologisk krigsførelse mod forbrydere. Han er et genfærd, der kommer om natten og fjerner kriminelle fra samfundet. I ’Suicide Squad’ ser vi for første gang Batman, som hans fjender ser ham – og han er virkelig uhyggelig«.

’Suicide Squad’ får dansk biografpremiere den 11. august.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.