Trevor Noah behandler de amerikanske skyderier i harmdirrende segment

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De etniske spændinger raser i USA med flere blodige skyderier til følge. Efter de to afroamerikanske mænd, Alton Sterling og Philando Castle, blev dræbt af hvide politimænd, viede ’The Daily Show’-værten Trevor Noah små ti minutter til en hudfletning af det forvrængende amerikanske sindelag, der er grundlag for tragedierne.

»Hvis du er pro-Black Lives Matter, så formodes det, at du er imod politiet, og hvis du støtter politiet, så hader du helt sikkert afroamerikanere. Men i virkeligheden kan du være for begge dele. Det er det, vi skal sigte imod«, sagde Noah og tilføjede, at man selvfølgelig også kunne være imod både afroamerikanere og politiet – akkurat som Mel Gibson.

Værten fortsatte segmentet med en harmdirrende udstilling af det amerikanske politis hykleri, særligt i forbindelse med bortforklaringer af tilsyneladende utvetydigt videomateriale.

Udsendelsen gik i luften, før fem politibetjente mistede livet i Dallas i en form for hævnaktion. I den forbindelse skrev Noah følgende på sin Twitter-profil: »One step forward, ten steps back. The point is to save lives not trade places«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af