Endelig godt nyt: Kvindelig hovedrolle og homoseksuel karakter i kommende ’Star Trek’

Endelig godt nyt: Kvindelig hovedrolle og homoseksuel karakter i kommende ’Star Trek’

Så er der endelig godt nyt på diversitetsfronten. I går offentliggjorde Bryan Fuller, der er producer på den kommende ’Star Trek: Discovery’-serie, at serien vil få en kvindelig hovedrolle, og at der vil være en homoseksuel karakter med.

Meddelelsen kommer oven på nyheden om, at tv-stationen CBS forleden offentliggjorde deres efterårsprogram. Det viste, at deres seks nye serier har seks hvide mænd i hovedrollerne, hvilket har mødt stor kritik.

’Star Trek: Discovery’ skal også sendes på CBS – godt nok kun på CBS All Access, der er stationens streamingservice – så kanalen får da kompenseret en smule for det stærkt skævvredne efterårsprogram. Der er dog ingen detaljer om, hvem der skal besætte rollerne endnu, så det vides ikke, om der vil være en sort skuespiller med i en af de bærende roller.

At have en kvinde i hovedrollen synes Bryan Fuller, der tidligere har stået tv-serien ’Hannibal’ med Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter, kun er naturlig med henblik på, hvad der foregår i den amerikanske præsidentvalgkamp, hvor Hilary Clinton fører i meningsmålingerne.

»Tænk på, hvad der foregår i Amerika lige nu, og tænk på ’Star Trek’s potentiale, og hvad vi alle sammen kan gøre for at nå dertil«, sagde han.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold