‘Rectify’ lakker mod en barsk ende og nye græsgange i første trailer til sæson 4

Daniel Holden undslap livet på dødsgangen i første sæson af ‘Rectify’, men han har endnu ikke kunne flygte fra den lille bys fordomme og ej heller sine egne dæmoner, når tankerne og snakken falder på kæresten Hannahs mord for over 20 år siden. Både samfundet, han selv og vi er i tvivl – dræbte Daniel virkelig Hannah?

Dét spørgsmål er én ud af mange fascinerende elementer ved ‘Rectify’, som vi tidligere på året kårede til en af de bedste dramaserier på Netflix. Seriens poetiske, stemningsfulde afsøgning af det menneskelige sind hæver den op over de fleste, og med den kommende fjerde sæson, der også bliver seriens sidste, kan vi forhåbentligt se frem til, at SundanceTV-serien får en værdig afrunding.

Traileren til sæson fire er just landet, og her spidser det stadigt endnu mere til for Holden, der finder sig selv i en større indre konflikt end nogensinde før. Og da landsbyboerne tæsker ham til hospitalssengen, og familien kræver forandring, må han søge nye græsgange for at starte forfra for alvor.

‘Rectify’ får premiere på amerikanske SundanceTV den 26. oktober.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement