Woody Allen prøver at ligne James Dean i sin nye tv-serie ‘Crisis in Sex Scenes’ – få et sneak peek

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er over halvandet år siden, det kom frem, at en af filmhistoriens nulevende legender ville begi sig ud i tv-seriernes forjættede land. Woody Allen, der tidligere har udtalt, at han ikke engang ved, hvad en streaming-tjeneste er, gav i weekenden både en titel og premieredato til sin Amazon-serie, og i nat landede der så et sneak peek på den nye sæson.

‘Crisis in Six Scenes’, som serien er blevet døbt, serverer seks halvtimes afsnit, der følger en gruppe mennesker i 60’erne. Hvad der mere sker, står stadig ikke klart, men ud fra første trailer kan vi se, at det i hvert fald ikke er tidens tumultariske begivenheder, der trykker, men derimod bekymringer om, hvor tæt man kan komme på at få James Deans hårpragt.

‘Crisis in Six Scenes’ har selvfølgelig udover Allen selv også Miley Cyrus, Elaine May (manuskriptforfatter til ‘The Birdcage’), Rachel Brosnahan (‘Beautiful Creatures’) og John Magaro (‘Carol’) på rollelisten for at nævne nogle få.

Serien får premiere i USA den 30. september, og der kommer kun én sæson fra filmskaberens hånd. Men det er vel ingen overraskelse med den 80-årige instruktørs utrættelige energi og jagt efter nye projekter – han har allerede nu gang i en ny spillefilm.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af