Se den intense trailer til Jonás Cuaróns ‘Desierto’ med Gael García Bernal

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det betændte grænseland mellem Mexico og USA er blevet behandlet i film som ‘Babel’ og dokumentaren ‘Cartel Land’, og nu følger ‘Desierto’ op med det, der ligner en såvel relevant som intens fortælling om dem, der gerne vil ind, og dem, der prøver at stoppe det.

Gael Garcia Bernal spiller en mexicaner, der forsøger at krydse grænsen, mens Jeffrey Dean Morgan (‘Watchmen’, ‘The Salvation’, ‘The Walking Dead’) ser ud til at have en glimrende skurkerolle som vanvittig og bevæbnet selvtægtsmand.

Filmen er ikke mindst bemærkelsesværdig, fordi den er instrueret af Jonas Cuarón, som er søn af Alfonso Cuarón, manden bag film som ‘Children of Men’ og ‘Gravity’ (som Jonas var med til at skrive). Farmand har da også hjulpet med at producere ‘Desierto’.

Det er Jonas Cuaróns anden spillefilm, og de første anmeldelser har overvejende været positive. Der er ingen dansk premieredato, men mon ikke vi får den at se på CPH PIX-festivalen sidst i oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af