‘Warcraft’-instruktør Duncan Jones forklarer floppet – men er frisk på en efterfølger

‘Warcraft’-instruktør Duncan Jones forklarer floppet – men er frisk på en efterfølger

Selvom ‘Warcraft’-filmen, der fik premiere tidligere på året, var en hård fødsel for instruktør Duncan Jones, er han på ingen måde skræmt væk af tanken om at skulle instruere en potentiel efterfølger. Det giver han i hvert fald udtryk for i et interview med The Hollywood Reporter.

»Jeg ville elske at få mere ud af tre et halvt års hårdt arbejde og få mulighed for bare at have noget sjov i denne verden, nu hvor det hårde arbejde er overstået«, siger Jones og tilføjer humoristisk:

»Men måske er det bare mig, der er masochist«.

Når Jones, som tidligere har instrueret tidsrejsethrilleren ‘Source Code’ fra 2011 og sci-fi dramaet ‘Moon’ fra 2009, nævner det lange hårde arbejde, skyldes det, at ‘Warcraft’-filmen var et helvede at klippe, fordi bordet fanger, når klippebeslutningen først er taget: Det, der klippes ud, får aldrig lavet de sidste og afgørende visuelle effekter.

»Når du bliver ved med at lave de her små ændringer, især over tre et halvt år, bruger du pludselig al din tid på at finde ud af, hvordan du skal lappe det sammen, som allerede er blevet rodet rundt med«, siger Jones som forklaring på, at resultatet bliver mindre vellykket.

Instruktøren var således heller ikke selv tilfreds med resultatet af sine bestræbelser, der også blev sablet ned af anmeldere verden over.

Selvom ‘Warcraft’ med sit 160 millioner dollars budget floppede i USA med en sølle indtjening på 47 millioner dollars, formåede den på mirakuløs vis at redde sig selv med en overdøvende indtjening på 386 millioner dollars i udlandet, hvoraf Kina stod for knap halvdelen.

Derfor er det heller ikke usandsynligt, at der kommer en efterfølger med Duncan Jones i instruktørstolen – Jones er i hvert fald klar på endnu en omgang på trods af sine dårlige erfaringer fra den første.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af