Ridley Scott vil gerne lave flere ‘Blade Runner’-film

Ridley Scott vil gerne lave flere ‘Blade Runner’-film

Det kan være svært at stå for franchise-fristelsen, når man står med et solidt brand i hænderne. Ridley Scotts ikoniske ‘Alien’-film fra 1979 blev således fulgt af en lang række sequels og flere prequels, heriblandt ‘Alien: Covenant’ fra i år med Scott selv i instruktørstolen.

Og nu tyder alt på, at også ‘Blade Runner’, instruktørens mindst ligeså ikoniske sci-fi-opus fra 1982, står over for en videreudvikling som franchise. ‘Blade Runner 2049’ får premiere senere i år, men i et nyt interview med IGN viser Scott interesse for muligheden for endnu flere film. Adspurgt, om ‘Blade Runner’-universet kunne få vokseværk med flere film, lyder Scotts kringlede svar med en henvisning til ‘Star Wars’-instruktøren George Lucas’ succes:

»Ja. Ved du hvad, George (Lucas, red.) har altid bevist det. Der er selvfølgelig altid noget. George Lucas. Du ved, måden, han har håndteret ‘Star Wars’ på, har været spektakulær. Det er det, jeg har prøvet at gøre, for virkelig at udvikle ‘Alien’, for dengang var jeg ikke så meget for at lave sequels, men pludselig indser du, ‘well, det er dumt’ (…) ‘Du må hellere lave sequels’. Så det er på en måde det, jeg har gjort«.

I første omgang kan vi se frem til premieren på ‘Blade Runner 2049’, som er instrueret af Denis Villeneuve og rammer biograferne den 5. oktober.

Læs også: Ny trailer til ‘Blade Runner 2049’ gør store forventninger kolossale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af