‘SNL’ piller Harvey Weinstein ned i stærk sketch om sexchikane i Hollywood

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste weekend var ‘Saturday Night Live’ bemærkelsesværdigt stille omkring afsløringerne af Harvey Weinstein, men i denne uge har holdet taget stærkt til genmæle.

I en skarp sketch sidder Cecily Strong som Marion Cotillard, Leslie Jones som Viola Davis og Kate McKinnon som den tilbagevendende karakter Debette Goldry, en Hollywood Golden Age-skuespillerinde, til et fiktivt Women’s Round Table om sexchikane i Hollywood. Og McKinnons karakter har masser af gyldne anekdoter om systematisk sexchikane.

»Om jeg nogensinde har oplevet at blive seksuelt krænket i Hollywood? Hvor vil du have mig til at begynde? Kvinder, der bliver seksuelt krænket, er Hollywood (…) Vi plejede at have et hemmeligt kodeord, os skuespillerinder brugte til at advare hinanden mod de klamme mænd. Det var “han har voldtaget mig”. På den måde ville mænd stoppe med at høre efter, hvis de lyttede til vores samtale. Nemt.«, er blandt andet en af Debette Goldrys (ret så skræmmende) anekdoter.

Hendes møde med Harvey Weinstein er da næsten også lige så absurd som de virkelige historier, diverse skuespillerinder har delt de sidste par uger.

»Jeg mødte faktisk Harvey engang. Jeg blev inviteret til hans hotelværelse. Da jeg ankom, hang han med hovedet ned i en ribbe. Han prøvede at narre mig til at tro, at hans kønsdele var hans ansigt. Det virkede næsten. Ligheden var slående.«

Læs også: Fem tydelige forvarsler på Harvey Weinsteins krænkelser, der først giver mening nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af