Otteårig Alicia Vikander vandt lip sync-konkurrence – genser klippet hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svenske Alicia Vikander har ikke altid vidst, at hun skulle være skuespiller. Det fortalte hun under sit besøg hos Jimmy Fallons ’The Tonight Show’ i onsdags i anledning af sin hovedrolle i den nye ’Tomb Raider’-film. Men en performer har hun tilsyneladende altid været.

Kimmel afslører nemlig for hende, at de har fundet et klip frem fra et svensk lip sync-show, som florerede på internettet for to år siden. Her deltog en otteårig Vikander. Mens de andre børn mimede til amerikanske hits af Michael Jackson og Tina Turner, havde hun valgt at optræde med balladen ’Som’ af Helen Sjöholms, og hun endte faktisk med at vinde. Se klippet herover.

Mod slutningen af programmet viste hun desuden Jimmy Fallon det svenske spil ’Irsk juleaften’, hvor man med et baseballbat stukket i jorden skal dreje rundt om sig selv, indtil man føler sig lige så beruset som en irer på Jesu fødselsdag. Fallon piftede det hele op med en ’Tomb Raider’-relateret bue og pil til hver. Således skulle de to rundtossede deltagere skyde til måls efter pointgivende tallerkner og fade.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Tomb Raider’: Alicia Vikander sejrer som Lara Croft

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af