Se ’The Push’-aktuelle Derren Brown få James Cordon til at spise glasskår

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den engelske illusionist Derren Brown er kendt i hjemlandet for sine tryllekunster og sociale eksperimenter. Da Netflix gav premiere på hans nyeste vanvidsprojekt ’The Push’, hvor en intetanende person forsøges manipuleret til at begå mord, fik resten af verden også øjnene op for ham.

I den forbindelse havde James Corden, der nok er bedst kendt for sine ’Carpool Karaoke’-videoer, inviteret Brown forbi sit talkshow, hvor et af illusionistens vante eksperimenter skulle finde sted på scenen.

Corden blev bedt om at tænke på et tilfældigt sted, genstand eller person, som Brown så, med sin psykologiske indsigt, skulle forsøge at gætte ved at stille ja- og nej-spørgsmål. For at gøre det hele mere interessant blev Corden samtidig sat til at spise et glasskår fra en knust elpære.

Som med alle tryllerier og tricks går man som seer straks i gang med at lede efter beviser for, at det hele er iscenesat og aftalt spil, og det kan da heller ikke udelukkes her. Se videoklippet for oven og vurder selv.

Læs også: Netflix’ forfærdeligt fascinerende ’The Push’ skubber vores egen moral over kanten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af