Halsbrækkende kampscener i ny Netflix-thriller: Se traileren til ‘The Night Comes For Us’

Netflix debuterer denne måned med sin første indonesiske film under titlen ‘The Night Comes For Us’, der nu har fået sin første drabelige trailer, hvor vi bliver introduceret til Jakartas hårdkogte gangstermiljø med halsbrækkende kampscener en masse.

Vi følger Ito (Joe Taslim fra ‘Fast and Furious 6’ og ‘Star Trek: Beyond’), der rager uklar med sin gamle bande, Triaderne, efter han bryder deres kodeks ved at skåne en ung piges liv under en massakre. Ito var førhen én af Triadernes bedste lejemordere, og på traileren ser det ikke ud til at blive nogen smal sag for de nådesløse gangstere at få ram på det tidligere bandemedlem.

Filmen er skrevet og instrueret af Timo Tjahjanto, der er kendt som den ene halvdel af The Mo Brothers, en filmduo bestående af ham og Kimo Stamboel (‘Macabre’, ‘Killers’). Foruden Taslim finder man blandt andre Iko Uwais, Julie Estelle, Sunny Pang, Zack Lee og Shareefa Daanish på rollelisten.

‘The Night Comes For Us’ får premiere på Netflix den 19. oktober.

Læs også: Det skal du streame i oktober: True crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Læs også: ‘The Haunting of Hill House’: Hvad er der bag den røde dør i fantastisk ny Netflix-horrorserie?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold