Soundvenue Forpremiere: Timothée Chalamet og Steve Carrell går lige i hjertet i ’Beautiful Boy’

Soundvenue Forpremiere: Timothée Chalamet og Steve Carrell går lige i hjertet i ’Beautiful Boy’
Timothée Chalamet i 'Beautiful Boy'.

Timothée Chalamet fik sidste år et sjældent opsigtsvækkende gennembrud med ’Call Me By Your Name’, der sikrede ham en Oscar-nominering, og allerede et år efter er han atter Oscar-kandidat – denne gang for den stærkt imødesete ’Beautiful Boy’, som vi har glæden af at præsentere landets allerførste visning af 8. januar i Grand Teatret.

Kneb man en tåre til den italienske sommerromance, vil de løbe som et vandfald under historien om forholdet mellem en lysende intelligent, men amfetaminmisbrugende søn (Chalamet) og hans far (Steve Carell), der prøver at komme ham til undsætning. Filmen er baseret på en autentisk historie, som virkelighedens far og søn har skrevet om i hver deres bog, mens Felix van Groeningen – der slog igennem med en anden dybt rørende film, ’The Broken Circle Breakdown’ – instruerer.

’Beautiful Boy’ er ikke mindst særlig på grund af samspillet mellem stortalentet Chalamet, som er blevet storrost for sin præstation af de amerikanske anmeldere, og Carell, der igen beviser, hvor stærk en dramatisk skuespiller han er.

Så skyd året ind med en film, der går direkte efter hjertekulen – men be warned: Du kan ikke engang se traileren uden at få en klump i halsen.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Beautiful Boy’
Tirsdag den 8. januar
Kl. 19.00 i Grand Teatret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af