Nicole Kidman røber premieremåned på ‘Big Little Lies’ sæson 2

Nicole Kidman røber premieremåned på ‘Big Little Lies’ sæson 2
Nicole Kidman i 'Big Little Lies'.

‘Big Little Lies’ blev en massiv succes på HBO i 2017 som en stjernebesat miniserie baseret på Liane Moriartys bog. Det skulle være en one-off, men interessen var så stor, at seriens producerende bagkvinder Nicole Kidman og Reese Witherspoon ikke kunne dy sig og satte en sæson 2 i søen.

Og nu er vi kommet tæt på en premieredato for den nye sæson om kvinderne (og deres mænd) i Monterey, Californien. I et nytårsinterview på CNN sagde Nicole Kidman, flankeret af sin mand Keith Urban, nemlig om udsigten til opfølgeren: »Det ser ud til, at det bliver juni. Jeg tror juni«.

Forventningerne til sæson 2 er ikke mindst store, idet ingen ringere end Meryl Streep er føjet til seriens cast. Hun spiller moren til – spoiler alert for sæson 1! – Alexander Skarsgårds hustrumishandlende voldtægtsforbryder Perry, der som bekendt blev slået ihjel i slutningen af første sæson. Streep tropper op hos Kidmans nyslåede enke og er klar til at være bedstemor for sine tvillingebørnebørn, og det skal blive interessant at se, om hun deler sønnens umenneskelige dyder.

Første sæson var instrueret af Jean-Marc Vallée, men han var ikke klar til at bryde løftet om, at miniserien var en afsluttet sag. I stedet er det Andrea Arnold (‘Fish Tank’, ‘American Honey’), der overtager stafetten, hvilket absolut er et interessant valg.

Se listen: De bedste serier i 2018 ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af