Ny gyser om Sharon Tate-mordet virker temmelig usmagelig – se traileren

Den forfærdelige historie om skuespilleren Sharon Tate, der i 1969 blev myrdet af medlemmer af Manson-kulten, er åbenbart ikke uhyggelig nok i sig selv til nogle grene af Hollywood. I den kommende film ’The Haunting of Sharon Tate’ tilføjes nemlig en paranormal dimension til fortællingen, hvor Tate bliver hjemsøgt og har synske evner, som gør hende i stand til at se, hvordan hun vil ende sine dage.

Inspirationen kommer dog fra Tate selv, som i et interview fortalte om, hvordan hun havde oplevet overnaturlige hændelser.

Nu har filmen fået en trailer, hvor det fremgår at Sharon Tate spilles af Hilary Duff, som ellers mest er kendt for roller i uskyldige Disney-film som ’Lizzie McGuire’ og ’A Cinderella Story’. Filmen er skrevet og instrueret af gyserinstruktør Daniel Farrands, som tilsyneladende er fascineret af kontroversielle sager om mord på kvinder, for han har også en film om mordet på O. J. Simpsons ekskone Nicole Brown Simpson i støbeskeen.

Mordet på Sharon Tate rystede USA og er stadig til stede i den amerikanske kollektive bevidsthed, og det virker langt fra det mest oplagte emne til en letbenet Hollywood-gyser. Senere på året får vi at se, om Tarantino giver et mere lødigt bud på historien i sin kommende film ’Once Upon a Time in Hollywood’, hvor Sharon Tate også bliver en central karakter og spilles af Margot Robbie.

’The Haunting of Sharon Tate’ forventes at få premiere i løbet af 2019, men når næppe frem til de danske biografer.

Læs også: De 30 mest ventede film i 2019

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede drama om Elton John. Læs fem gode grunde til at se ‘Rocketman’ her.
UIP