Quentin Tarantino vil efter sigende gøre ‘Once Upon a Time in Hollywood’ til miniserie på Netflix

Quentin Tarantino vil efter sigende gøre ‘Once Upon a Time in Hollywood’ til miniserie på Netflix

‘Once Upon a Time in Hollywood’ har en spilletid på pæne to timer og 41 minutter, men det er tilsyneladende ikke nok for Quentin Tarantino.

Ifølge New York Times’ filmjournalist Kyle Buchanan pønser instruktøren således på at udgive en længere udgave af sit Hollywood-epos som miniserie på Netflix. Tarantino gjorde det samme tidligere på året med ‘The Hateful Eight’ uden nogen større fanfare eller annoncering – pludselig kunne seere blot konstatere, at ‘The Hateful Eight’ lå i en længere version knækket op i afsnit på tjenesten.

Modsat ‘The Hateful Eight’ udfolder ‘Once Upon a Time in Hollywood’ et så omfattende univers med utallige bikarakterer og undertråde, at det sagtens kunne være interessant at få endnu mere kød på.

Der er dog en stor hage for det danske publikum: På dansk Netflix ligger den forlængede ‘The Hateful Eight’-udgave nemlig ikke, hvilket formentlig skyldes rettigheder. Om den kommer senere, vides ikke, men det antyder unægteligt, at vi heller ikke kommer til at se den lange version af ‘Once Upon a Time in Hollywood’ samtidig med amerikanerne. En god grund til at anskaffe sig amerikansk Netflix…

Men først og fremmest gælder det jo altså biografpremieren. Det går ned 15. august.

Læs også: Alle Quentin Tarantinos film, rangeret fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af