Hold øje med: Det nye danske herremærke Capital Goods

Hold øje med: Det nye danske herremærke Capital Goods

Et godt bevis på, at vi er ude af de allerværste krisetider, er, at der i løbet af det seneste år er poppet en myriade af nye små danske brands op – og dem sætter Soundvenue løbende fokus på hen over sommeren. Et af dem er Capital Goods, der snart sender deres anden kollektion på gaden, som  og den er værd at holde øje med.

capital
Capital Goods er startet af tre ganske erfarne bagmænd. Hannes Wellander, der har været indkøber i Pede & Stoffer, har grundlagt virksomheden med Kasper Hostrup og Jakob Pedersen, henholdsvis grundlægger og partner i butikken Goods på Østerbro i København. De tre har således netværket i orden.

Udgangspunktet med det nye danske herremærke er at levere rent og enkelt herretøj, der holder, og deres visuelle stil er forfriskende voksen.

Fokus er på de små detaljer og ikke på skrigende farver eller prints, og målet er med deres egne ord at levere en række produkter, som de fleste mænd har brug for, i højeste kvalitet.

Mærket har blandt andet lavet et samarbejde med skotske Mackintosh om en uldfrakke, der er produceret i Skotland af skotske materialer.

Capital Goods forhandles herhjemme bl.a. i Stokkel og Goods og derudover i en række butikker i udlandet.

Læs også: Hold øje med: Det nye danske mærke Armoire de femme

capital1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af