DR stiller skarpt på mændenes garderobeskab i ny serie

DR stiller skarpt på mændenes garderobeskab i ny serie
Peter Falktoft er med i DR's ny programserie. Her er han vært på Tinderbox sidste år. (Foto: Mikkel Hedegaard Larsen)

Når den københavnske modeuge løber af stablen i næste uge, er der rig mulighed for at få et mode-fix i form af de talrige arrangementer og modebevidste mennesker rundt omkring i byen – men du kan såmænd også bare tænde for tv’et (eller computeren, selvfølgelig). For ifølge Fashionforum blænder DR K i næste uge op for en ny programserie kaldet ‘Mænd med styr på stilen’.

Med afsæt i modeforsker Else Skjolds anerkendte ph.d.-afhandling, ‘The Daily Selection’, vil programmet sætte fokus på herrernes garderobeskabe. For hvordan tænker den almene mand tøj ind i sin hverdag og betyder trends eller det, der står forrest i skabet, mest? Det var det, Else Skjold undersøgte, og nu tages stafetten så videre på DR’s sendeflade.

Programmet vil køre over de næste fire uger, og hver uge vil seerne kunne opleve to kendte danske mænd, der fortæller om deres stil, fra de måske lidt akavede yngre år til i dag.

Første afsnit sendes torsdag den 11. august klokken 21, og de første mænd i rækken er tv-vært Peter Falktoft og tidligere racerkører Torkild Thyrring. Derudover vil man i de følgende afsnit blandt andre kunne opleve tidligere Zentropa-direktør Peter Aalbæk Jensen, reklame-direktør og kunstner Morten Angelo og musikeren Pharfar.

Læs også: Nu skal mændene udfordres – de mest spændende tendenser fra modeugerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af