Hummel Hive hylder fodboldnostalgi – sammen med Storm og 424

Hummel Hive hylder fodboldnostalgi – sammen med Storm og 424

Det klassiske danske sportsmærke lancerede sidste år initiativet Hummel Hive, der med forskellige designsamarbejder, capsule-kollektioner og andre projekter forsøger at fange de yngre forbrugere med en mere streetwear-baseret tilgang og attitude. Det har blandt andet kastet en relancering af Hummels klassiske Pernfors-sneakers af sig, og nu er Hummel Hive klar med et nyt initiativ.

I samarbejde med Guillermo Andrade fra den Los Angeles-baserede streetwear-butik 424 on Fairfax, skodesigneren Erik Bjorkesjö, sportswear-designeren Malkit Singh og den kreative direktør Rasmus Storm fra konceptbutikken Storm lancerer mærket minikollektionen ‘424 & Storm for Hummel Hive’.

thumbnail_424 on Fairfax and Storm CPH for HUMMEL HIVE_IMAGE_09
Ifølge Hummel Hive-teamet er den nye kollektion på mange måder et tilbageblik i Hummels historie, da der i særhed trækkes tråde tilbage til den rolle, Hummel spillede for fodboldtrøjen. For år tilbage bar storklubber som Aston Villa, Real Madrid og Tottenham Hotspur nemlig trøjer, som havde Hummels signatur-bi på brystet, og den arv og nostalgi står nu centralt i den nye kollektion, der både byder på shorts, bukser og trøjer.

thumbnail_424 on Fairfax and Storm CPH for HUMMEL HIVE_IMAGE_03
Hvis du vil give din indre hooligan frit løb, så kig forbi Storm på torsdag, hvor kollektionen vil være tilgængelig i begrænset omfang fra klokken 16.

Læs også: Tommy Hilfiger genopliver 90’erne – sammen med Urban Outfitters

thumbnail_424 on Fairfax and Storm CPH for HUMMEL HIVE_IMAGE_06
thumbnail_424 on Fairfax and Storm CPH for HUMMEL HIVE_IMAGE_05

Annonce