Re.Imagine skaber skarpt streetwear af genbrug

Re.Imagine skaber skarpt streetwear af genbrug

Re.Imagine er et nyt dansk streetwear-mærke, der vil bevise, at man sagtens kan skabe moderelevant tøj uden brug af nye materialer eller pres på miljøet. Man skal blot gentænke, re-imagine, hvad man allerede har på hånden.

Filosofien bag brandet er nemlig bygget på upcycling, hvilket vil sige genanvendelse af tøj og materialer, der ikke længere er i brug. Det betyder, at tøjet er lavet uden ressourcespild, hvilket på mange måder står i kontrast til de gængse praksisser i modebranchen.

Fra Re.Imagines debutkollektion, ‘Redefining Lines’
Fra Re.Imagines debutkollektion, ‘Redefining Lines’

Med sit materialeforbrug og sine produktionsteknikker er modeindustrien en af de mest ressourcekrævende og forurenende i verden, og det vil designerne bag Re.Imagine, Brittany Malvino og Michelle Bjerregaard Jensen, gerne være med til at lave om på.

»Vi er interesseret i at undersøge, hvordan man kan udfordre den måde modeindustrien fungerer på. Vi vil gerne finde nye måder at udnytte de ressourcer, vi allerede har, frem for at være afhængig af konstant at skulle producere nye og skabe mere ressourcespild«, siger Michelle Bjerregaard Jensen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Re.Imagines debutkollektion, ‘Redefining Lines’, er derfor lavet i samarbejde med Røde Kors, der har stillet deres tøjlager til rådighed for brandet. Hvert enkelt stykke tøj fra kollektionen er ikke blot bæredygtigt, men også et unika-item, du ikke kan finde hvor som helst.

Kollektionen, der er et miks af nederdele, jakker, shorts og t-shirts med striber som fællesnævner, bliver sat til salg i en pop-up-butik på Teglgårdsstræde 7B den 9. september (se eventen på Facebook). Alt overskud fra salget vil blive doneret til Røde Kors.

Læs også: Hold øje med: Tre danske brands, der er ligeglade med skandinavisk minimalisme

_MG_8738 
_MG_9638 
_MG_9105 
_MG_9308

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af