Liam Gallaghers søn indtog catwalken for første gang i London

Liam Gallaghers søn indtog catwalken for første gang i London
Lennon Gallagher på catwalken for Topman

Måske har de notoriske rivaliserende Oasis-brødre fundet et nyt sted at konkurrere. I hvert fald tyder meget på, at deres afkom begge er på vej ind i modebranchen. Sidste år så vi Noel Gallaghers datter Anais agere model i en Reebok-kampagne, og nu har Liams søn Lennon netop gjort sin debut på catwalken i forbindelse med London Collections Men.

Lennon – ja, farmand lægger ikke skjul på sin musikalske helt – havde nemlig to indgange, da Topman viste deres farverige og printglade bud på næste års efterårs- og vintertøj, og både frisuren og de kraftige øjenbryn sendte tankerne tilbage til hans fars storhedstid.

Og Noel var selvfølgelig stolt af sønnikes catwalkdebut, som han skrev på Twitter, men det vides ikke, om han var på første række for at vise sin support. Så må tiden vise, om moden bedre kan rumme to gange Gallagher, end musikken kunne.

Læs også: Ti kendisbørn der stormer frem i modeverdenen – plus en kommende stjerne