Champion fortsætter succesen – Skepta teaser nyt collab

Et opslag delt af BETHANNBEX (@bethannbex) den

Det har kørt godt for Champion, siden Vetements for alvor gav brandet et stort skub ind i moden med deres sweatshirts og hoodies. Siden har vi set flere collabs, for eksempel med danske Wood Wood (som dog også har arbejdet sammen med Champion pre-Vetements), ligesom brandets egne logotrøjer er blevet populære igen.

Og intet tyder på, at Champion har tænkt sig at læne sig tilbage og nyde den nyfundne opmærksomhed. Et nyt billede af Skepta har nemlig ramt nettet, hvor grimerapperen er iført en sweatshirt, der blander Champions logo med Off-Whites genkendelige logostriber.

Der er ingen officielle udmeldninger om samarbejdet, men det er næppe tilfældigt, at Skepta bliver fanget i sådan en sweatshirt. Og det er i hvert fald en trøje, der vil få de fleste fans af streetwear (og resellers) til at få hjertebanken.

Læs også: Champion fortsætter sit succesridt – nu sammen med Urban Outfitters

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold