Ellen Pedersen åbner butik – laver collab med Siersted

Ellen Pedersen åbner butik – laver collab med Siersted
Fra Ellen Pedersens SS17-kollektion

Hun har været et af de mere spændende, nyere bekendtskaber i dansk mode de senere år med sit sporty og ungdommelige take på herretøj. I februar var Ellen Pedersen desværre ikke med på showkalenderen under Copenhagen Fashion Week, ligesom vi også må undvære hende i denne uge.

Ellen Pedersen har dog sørget for at sætte sit aftryk på modeugen på anden vis. På lørdag åbner hun nemlig en butik, der i stil med Astrid Andersens vil holde lørdagsåbent og ligger i forlængelse af hendes studie i Colbjørnsensgade.

»Vi har flere gange oplevet at fyre kigger forbi studiet eller skriver til os på Insta og efterspørger at se tøjet i virkeligheden. Derfor virker det oplagt at åbne en lørdagsbutik, hvor folk kan komme forbi, se og prøve tøjet og samtidig få et indblik i vores univers«, siger Pedersen.

Ved åbningen lancerer Ellen Pedersen samtidig sin AW17-kollektion, ligesom der vil være øl og en dj.

»Alt vores tøj er syet i lokalerne ved siden af butikken og i små kvantiteter, så man kan få et indblik i produktionen, hvis man har lyst. Derudover håber jeg at få et endnu stærkere bånd med drengene, som køber Ellen Pedersen, og blive inspireret af dem og deres hverdag«, siger hun.

Fra lookbooken til Ellen Pedersen x Siersted (Foto: Agnes Kaufmann for Siersted)

Hun får også en mulighed for at komme tæt på sine købere, når hun i aften lancerer sit samarbejde med drengene bag butikken Siersted i Hyskenstræde

»Det har været fedt at lave en collab-kollektion med Siersted. Vi har designet et helt look med en windbreaker, en sweat-t-shirt med logo og et par track-bukser. Det er en god kombi af drengene fra Siersted og Ellen Pedersen«, siger hun.

Ellen Pedersen x Siersted (Foto: Agnes Kaufmann for Siersted)

Trods de mange aktiviteter håber Ellen Pedersen på at vende tilbage til showkalenderen under Copenhagen Fashion Week, men det senere år har hun valgt at holde fokus på salget af sit design i stedet.

»Selv om vi har eksisteret i et par år, er vi stadig små og har mange udfordringer, fordi økonomien er stram. Vi vil altid gerne have flere butikker på«, siger Pedersen.

Ellen Pedersens nye butik i Colbjørnsensgade 12, kld th. holder åbent på lørdag imellem klokken 12 og 16. Læs mere på Facebook.

Læs også: De to 20-årige bag tøjbutikken Siersted vil udfordre: »Der er i forvejen alt for mange butikker i København«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.