Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Gigi Hadid kommer til Danmark i weekenden – promoverer sit Tommy Hilfiger-samarbejde

Gigi Hadid kommer til Danmark i weekenden – promoverer sit Tommy Hilfiger-samarbejde
Gigi Hadid på catwalken til Tommy Hilfigers TOMMYNOW-show i London i går
Foto: Ian Gavan/Getty Images

Igår aftes skabte modellen Gigi Hadid for tredje gang en folkfest med Tommy Hilfiger, da de viste deres fælles kollektion TommyXGigi. Denne gang blev showet, der var centreret omkring rock’n’roll, for første gang afholdt uden for USA, da de lukkede modeugen i London.

Og nu har BT skrevet, at Hadid bliver på denne side af Atlanterhavet og kigger forbi København på lørdag, hvor du kan få en glimt af hende i Magasin på Kongens Nytorv. Om hun tager sin lillesøster Bella og lillebror Anwar, der begge gik Tommy Hilfiger-showet, med til København vides ikke.

Anwar, Gigi og Bella Hadid til Tommy Hilfiger-showet i går.

Gigi Hadid skulle ifølge BT gæste Magasins stueetage klokken 15.30, men allerede fra klokken 14 vil der i køen blive trukket vindere, som kan møde Hadid et hemmeligt sted i byen senere.

»Gigi Hadid gør meget ud af at møde sine fans. Vi forventer, at hun vil være her omkring 20-30 minutter, hvor hun sandsynligvis vil svare på spørgsmål fra scenen, hvor der også vil være andre danske og udenlandske bloggere til stede«, fortæller brandmanager i Magasin, Britta Luplau til BT.

Modellen er altså i byen for at promovere den nye kollektion, der kommer i salg i Tommy Hilfiger-butikkerne i aften, blandt andet i Magasin.

Danske Josephine Skriver gik også showet i går

Det er en kollektion, der trak meget på de sidste par års merchandisetendens med Gigi Hadid skrevet med en klassisk heavy-font på diverse design, ligesom rockreferencerne var tydelige i brugen af blandt andet ternede skovmandsskjorter og læder, mens farvepaletten var domineret af Hilfigers genkendelige og nationalistiske blå, hvid og rød.

Du kan se showet fra London hos Tommy Hilfiger HER.

Læs også: Gigi Hadid havner i shitstorm før Victoria’s Secret-show i Shanghai

Advertisement