Emily Ratajkowskis nye bikinilinje ramt af kopianklager

Emily Ratajkowskis nye bikinilinje ramt af kopianklager

De seneste par uger har modellen Emily Ratajkowski brugt en stor del af sine Instagram-posts på at vise sine flere end 15 millioner følgere sin nye bikinilinje, Inamorata Swim. Og det har i den grad lignet en fornuftig forretningsmodel, der ikke ulig, hvad vi har set fra for eksempel Kendall og Kylie Jenner, både inkluderer produkt, kampagnemodel og Insta-følgere i én og samme pakke.

Nu giver sammenligningen med Jenner-søstrene dog endnu mere mening, for Inamorata Swim er allerede blevet ramt af de første anklager om kopiering. Ifølge Business of Fashion har den amerikanske designer Lisa Marie Fernandez indgivet en såkaldt cease and decist-ordre, der skal forhindre Ratajkowski i at sælge to af sine designs, som minder meget om noget, Fernandez lavede for tre år siden.

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Fra Lisa Marie Fernandez’ Resort 16-kollektion

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

En ansvarlig for Inamorata Swim ville ikke udtale sig til Business of Fashion, mens Fernandez, som opdagede ligheden imellem sine og Inamorata Swims designs på Instagram, udtaler: »På grund af teknologi går vi ind i en æra af ansvar på mange måder«.

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Fra Lisa Marie Fernandez’ Resort 16-kollektion

I forbindelse med lanceringen af badetøjet udtalte Ratajkowski til Vogue, at bikinien med de bundne bånd er inspireret af et outfit, hun havde på modellen Stephanie Seymour i en gammel udgave af Sports Illustrated.

Fernandez har tidligere gået efter H&M, skriver Business of Fashion, og er nået til enighed uden et retsag, så tiden må vise, hvad der sker denne gang.

Læs også: Kylie Jenner beskyldt for at kopiere brand, hun selv går i

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement