Soulland udvider Nike-samarbejde – ny kollektion på vej

Soulland udvider Nike-samarbejde – ny kollektion på vej
En jakke fra sidste års FRI.day-samarbejde

Sidste år stod Soulland bag et af de bedste danske modesamarbejder med FRI.day-kollektionen skabt med Nikes skateboard-subbrand.

Resultatet var en æstetisk flot kollektion, der dekonstruerede logoer og blandede Soullands herregarderobe med Nikes tekniske formåen, der blandt andet var tydelig i deres to skatesko-silhuetter. Samtidig var det første gang, at chefdesigner Silas Adler bragte sin skatebaggrund ind i Soulland, hvilket var forfriskende og autentisk – og ja, egentlig mærkeligt, at det havde taget ham så lang tid.

Nu har parterne så lige offentliggjort, at de fortsætter succesen til december, hvor ‘FRI.day del 0.2’ lander.

Der er stadig ikke delt noget billedmateriale af kollektionen, men stemningsbilleder fra Californien, der er omdrejningspunktet for den nye kollektion.

FRI.day • PART 02 • SOULLAND MEETS NIKE SB • COMING SOON #SOULLAND @nikesb

Et opslag delt af S O U L L A N D (@soulland) den

»Californien er skateboardingens fødested og var derfor den perfekte destination at søge inspiration til anden runde af FRI.day«, siger Adler ifølge en pressemeddelelse.

Samarbejdet omfatter igen både tøj og sko og lander på Soulland.com og hos Collette den 8. december, mens andre udvalgte forhandlere får samarbejdet på hylderne ugen efter.

Læs også: Samtale: Soulland og Muf10: Rebeller med 15 års mellemrum

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold