Muf10 og Unidentified snakker om hiphoppens voksende modemagt i INPUT

Muf10 og Unidentified snakker om hiphoppens voksende modemagt i INPUT
Muf10 og Unidentified snakker om hiphoppens voksende modemagt i INPUT
INPUT

–––––––––––––––––––––––– Soundvenue og NESCAFÉ Azera står bag pop-up kulturrummet i Skydebanegade 1, hvor du fra den 19. til den 30. november kan møde blandt andre Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi i talks, screenings, live-interview og podcast-optagelser. Der er fri entré. Læs mere og se det fulde program på Soundvenue.com/input.

Sivas var en stor del af Muf10’s image, da tøjmærket blev lanceret for fire år siden, og hiphoppen fylder stadig meget, når Reza Etamadi fortæller historien om sit brand, hvad end det er et modeshow, hvor ZK varmer op, eller på Instagram, hvor alle fra Kendrick Lamar til Giggs ses i hans designs.

På samme måde har nyere rappere som Flexlikekev, MadmanMax og Ephraim fra RoseGold givet et vigtigt skud autencitet til det nye streetwear-brand Unidentified, der styres af Oliver Khader.

Men hvad betyder hiphoppen for Muf10 og Unidentified? Og er det en win-win, når brands og rappere blander blod på den måde? Hvordan har moden ændret sig som følge af, at rappere er tidens største og mest indflydelserige popstjerner?

Det er nogle af de ting, vi skal snakke om, når Reza Etamadi, Oliver Khader og Sara Cantor fra pladeselskabet Universal kommer forbi INPUT-rummet onsdag den 21. november klokken 20.

Så glæd dig til at høre om, hvordan man får Kendrick Lamar i sit tøj, og hvorfor nogle brands omvendt stadig er bange for rapperne, når vi tænder INPUT-skiltet i pop-up kulturrummet, der præsenteres af Soundvenue og NESCAFÉ Azera.

Se det fulde INPUT-program HER og tilmeld dig på Facebook HER.

Talk: Muf10 og Unidentified
Onsdag den 21. november

INPUT – Skydebanegade 1 kl. 20 (rummet er åbent fra kl. 15)
Fri entré

Læs også: Soundvenue og NESCAFÉ Azera åbner pop-up kulturrum – Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi blandt gæsterne

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona